Екс-начальнику штабу «Айдару» можуть змінити запобіжний захід

Читать на русском
У понеділок айдарівцю Лихоліту можуть змінити запобіжний захід, вважає представник Генпрокуратури Петро Шкутяк.
Петро Шкутяк

Колишньому начальнику штабу батальйону «Айдар» Валентину Лихоліту в понеділок можуть змінити запобіжний захід.

Про це заявив інспектор внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури України Петро Шкутяк, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Заступитися за Лихоліта може особисто генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Юрій Віталійович до понеділка вивчить матеріали, ми разом зустрічаємося з «Батею», і на Апеляційному суді, який буде в понеділок, під слово «Баті», що він буде ходити на засідання суду, буде зміна запобіжного заходу», – зазначив Шкутяк.

Ярош не вніс доопрацьований законопроект про добровольчу арміюНардеп Дмитро Ярош не зареєстрував доопрацьований законопроект «Про українську добровольчу армію».

Нагадаємо, у відповідь на рішення суду про обрання Лихоліту запобіжного заходу у вигляді 2 місяців за ґратами бійці добровольчих батальйонів та деякі народні депутати перекрили Хрещатик. Перед цим сутичка між ними та правоохоронцями сталася прямо в залі Печерського суду.

Лихоліта, більш відомого як «Батя», підозрюють у бандитизмі, викраденні та незаконному утримуванні людей.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: