Суд над «айдарівцем» Лихолітом: активісти перекрили Хрещатик

Читать на русском
Печерський районний суд Києва виніс рішення про арешт на 2 місяці колишнього начальника штабу батальйону Айдар Валентина Лихоліта.

Печерський районний суд ухвалив рішення про арешт на 2 місяці колишнього начальника штабу батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта, відомого за позивним «Батя».

У відповідь на це народні депутати та бійці добровольчих батальйонів намагаються блокувати Хрещатик, пише «Слово і Діло».

Савченко ставить під сумнів політичну легітимність Порошенка – політологЗа словами політолога Павла Нусса, риторика Савченко про готовність стати президентом України підриває авторитет Петра Порошенка.

«Батю» закрили на 2 місяці. В залі виникла бійка. Суддю облили водою», – зазначив журналіст Сергій Іванов. Також, за свідченнями журналіста, до зали зайшли люди в балаклавах і цивільному одязі, один з яких був озброєний автоматом. При цьому в поліції медійникам заявили, що це були військові спецпризначенці. Навіщо вони заходили до зали суду, невідомо. Після цього присутні на місці події народні депутати та бійці добровольчих батальйонів оголосили, що блокуватимуть судову залу.

Відомо, що Лихоліта, який на фронті був командиром Надії Савченко, затримали 1 липня в Дніпропетровській області. Його підозрюють у бандитизмі та викраденні людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: