Кличко виконав обіцянку: поліція патрулюватиме вулиці Києва на велосипедах

Читать на русском

100 велосипедів зі спорядженням передав сьогодні патрульній поліції Києва міський голова столиці Віталій Кличко, тим самим виконавши свою обіцянку.

100 велосипедів зі спорядженням передав сьогодні патрульній поліції Києва міський голова столиці Віталій Кличко, тим самим виконавши свою обіцянку.

Нагадаємо, 28 квітня під час акції «На велосипеді на роботу» Кличко заявив, що незабаром вулиці столиці поліція патрулюватиме на велосипедах.

«Сподіваюся, відтепер поліцейські зможуть більш оперативно та ефективно працювати, пересуваючись містом на велосипедах, слідкувати за дотриманням правопорядку в публічних місцях», – зазначив столичний мер.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко запевнив, що незабаром вулиці столиці поліція патрулюватиме на велосипедахСказано 28 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Кличко повідомив, що велосипеди, які він передав патрульним, вироблені в Німеччині, є якісними та сучасними, з необхідними спорядженням – дзеркалами, фарами, пляшечками для води. Такі ж використовує в своїй роботі поліція Туреччини. «Також ми придбали шоломи», – додав мер Києва.

Своєю чергою, начальник управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля подякував столичній владі й повідомив про початок курсів веломайстерності для патрульних. За його словами, в першу чергу поліцейські патрулюватимуть парки. А вже завтра, 2 липня, перші велопатрулі виїдуть на Труханів острів.

«Слово і Діло» зафіксувало 315 обіцянок Віталія Кличка, з яких 139 (44%) він виконав. Ще 85 обіцянок київського мера отримали статус «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: