НАЗК отримало перших дозорних антикорупціонерів

Читать на русском
Всього на проходження співбесіди було запрошено 358 кандидатів. Всі вони перед цим успішно склали тестування.

Конкурсна комісія відібрала перших 13 осіб до апарату Національного агентства з питань запобігання корупції за результатами співбесіди, яка пройшла 30 червня.

Про це повідомляє «Слово і іло» з посиланням на прес-службу НАЗК.

«За результатами співбесіди 13 осіб були за рішенням конкурсної комісії рекомендовані для призначення», – йдеться в повідомленні.

Всього до проходження співбесіди було запрошено 358 кандидатів. Всі вони перед цим успішно склали тестування. Процес співбесіди, відповідно до графіка, триватиме до 11 липня.

Відзначимо, що 30 червня пройшли співбесіду перші кандидати, які претендують на посади в апараті НАЗК. Співбесіди пройшли в Департаменті організаційного та кадрового забезпечення, Адміністративному департаменті, управлінні бухгалтерського обліку та звітності.

Нагадаємо, що 22 червня відбулося перше тестування на посади в НАЗК. Участь у тестуванні взяли 412 кандидатів. Тестування проходило за підтримки Програми Розвитку ООН United Nations Development Programme (UNDP) Ukraine. Саме відомство може бути повністю сформовано до середини липня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: