Прокуратура спіймала на хабарі чиновників із ДСНС

Читать на русском
Працівники ГПУ та СБУ спіймали двох чиновників із ДСНС на хабарі розміром у 50 тисяч гривень.

Генеральна прокуратура України спільно із працівниками СБУ та служби внутрішньої безпеки Держслужби з надзвичайних ситуацій спіймала на отриманні хабара одного з керівників і заступника голови Київського обласного управління ДСНС.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГПУ.

Повідомляється, що чиновників викрили на отриманні 50 тисяч гривень від керівника одного з районних управлінь Служби за незвільнення його з посади.

Рахунок спійманих на хабарах чиновників іде на сотні – заступник голови НацполіцііЗа словами заступника голови Національної поліції, з початку 2016 року силовики затримали близько 600 чиновників-корупціонерів.

«Зазначені особи організували злочинну схему отримання неправомірної вигоди від підлеглих працівників, а також суб'єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Київської області, за невжиття заходів реагування на виявлені порушення у сфері пожежної та техногенної безпеки», – розповіли в ГПУ.

Наразі триває слідство.

Нагадаємо, вчора працівники Національної поліції затримали при отриманні хабара трьох чиновників Харківської міської ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: