Uber в Україні: соцмережі обговорюють запуск роботи популярного сервісу

Читать на русском

Uber прийшов до Києва. Українці в соцмережах обговорюють запуск роботи міжнародного сервісу з пошуку таксі в Україні.

Сьогодні в Києві пройшла презентація міжнародного сервісу виклику таксі Uber із приводу запуску роботи мобільного додатку в Україні. Чутки про прихід Uber на український ринок точилися давно, але лише зараз всесвітньо відома компанія дісталася наших вулиць.

Uber – американська компанія із Сан-Франциско, що створила однойменний мобільний додаток для пошуку, виклику та оплати приватних водіїв. Сервіс уже працює в більш ніж 75 країнах і 480 містах.

Стати партнером Uber може будь-який водій, якщо він та його автомобіль відповідають певним вимогам: наявність ліцензії на перевезення, відсутність судимості та автомобіль класу «В» і вище, але не старше 2008 року випуску.

Довгоочікуваний запуск популярного сервісу в Києві викликав бурхливу реакцію користувачів соцмереж. «Слово і Діло» зібрало найцікавіші, на нашу думку, коментарі з цього приводу.

На презентації заявили, що перші вихідні після запуску Uber у Києві буде безкоштовним.

Перші пасажири вже поділилися враженнями про новий сервіс.

Однак не всі радісно сприйняли запуск сервісу в столиці. Таксисти за кілька днів до презентації намагалися дізнатися у журналістів про місце проведення заходу.

В багатьох країнах запуск Uber викликав масові протести таксистів. Річ у тім, що сервіс дозволяє займатися перевезеннями практично будь-якому водію, що призводить до зниження прибутку звичайних служб таксі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: