Uber офіційно розпочав роботу в Києві: тарифи та інші деталі

Читать на русском

Сервіс замовлення таксі Uber сьогодні офіційно розпочав свою роботу в столиці України Києві.

Сервіс замовлення таксі Uber сьогодні офіційно розпочав свою роботу в Києві, показавши тарифи та акцію на найближчі вихідні.

Мінімальна вартість поїздки становитиме 40 гривень, пише «Слово і Діло».

Регіональний менеджер компанії в Східній Європі Ентоні Ле Ру заявив, що перед запуском Uber у Києві понад 40 тисяч людей заходили до додатку й намагалися викликати автомобіль. Він додав, що це одна з найбільших цифр перед запуском сервісу в світі.

Під час офіційної презентації Uber у Києві глава українського офісу компанії Аркадій Вершебенюк та Ентоні Ле Ру представили тарифи на поїздки. Мінімальний тариф становитиме 40 гривень. Наприклад, за мінімальним тарифом можна буде доїхати від Контрактової до Софійської площі, з Оболоні до ТРЦ Sky Mall – за 56 грн, а від ТРЦ «Україна» до ТРЦ Sky Mall – за 82 грн.

Також Uber вирішив провести акцію, за якою з 30 до 3 липня кожен охочий зможе зробити 5 безкоштовних поїздок на суму до 150 грн кожна. Аркадій Вершебенюк додав, що компанія зацікавлена ​​запустити сервіс у всіх містах-мільйонниках в Україні, але дати поки невідомі.

Крім того, як відомо, банком-партнером Uber в Україні став «ПриватБанк». IT-директор «ПриватБанку» Дмитро Дубілет розповів історію, чому Uber вибрав саме цей банк. За його словами, минулого року працівники сервісу відкрили 10 карток у різних українських банках й надіслали на них грошовий переказ з-за кордону.

«Єдиним банком в Україні, на чию картку платіж зайшов майже миттєво та без проблем, виявився «ПриватБанк». Ще один банк зарахував переказ із затримкою, в інших 8 банках платіж застряг на різних стадіях», – написав Дубілет у Facebook.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: