В Німеччині очікують нарощування співпраці з Україною

Читать на русском
За словами Володимира Гройсмана, Німеччина реалізує в Україні проекти на загальну суму 600 млн євро.
Мюллер і Гройсман

Вчора, 28 червня, відбулася зустріч прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з міністром економіки Німеччини Гердом Мюллером.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Урядовий портал».

Голова українського уряду сказав, що в Україні працюють 4,5 тисячі підприємств із німецьким капіталом. Загальна сума проектів технічної допомоги, які Німеччина реалізує в Україні, становить 600 млн євро. За словами Гройсмана, це необхідна основа для розвитку та поглиблення співпраці.

Кабмін зробив перший крок до формування Бюджету-2017Кабінет міністрів України затвердив бюджетну резолюцію на 2017 рік, основним напрямком якої буде ліквідація податкової поліції.

Німецький міністр Герд Мюллер своєю чергою заявив, що Україна може розраховувати на допомогу та підтримку Німеччини, а також зазначив, що «важливо запустити процес, щоб економіка ФРН вкладала в економіку України».

«Найбільшим європейським проектом в економічній сфері на наступні 10 років має стати співробітництво ФРН та ЄС із Україною. Ми повністю погоджуємося та підписуємося під вашою урядовою програмою. Ми впевнені в такому підході, оскільки ваш уряд надсилає Європі правильні сигнали», – сказав Мюллер.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України 27 травня на позачерговому засіданні затвердив план розвитку на 2016 рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: