Арешт Александровської може стати початком масштабної боротьби з Медведчуком – нардеп

Читать на русском
Затримання колишнього першого секретаря Харківського обкому КПУ Алли Александровської може стати початком повномасштабної боротьби з Віктором Медведчуком.
Алла Александровська

Затримання колишнього першого секретаря Харківського обкому КПУ Алли Александровської може стати початком повномасштабної боротьби з Віктором Медведчуком.

Про це в своєму Facebook написав народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко, передає «Слово і Діло».

Як відомо, вчора працівники СБУ провели в будинку Александровської обшук, після чого екс-лідера харківських комуністів затримали на три доби. Александровську підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 2 ст. 110 КК).

СБУ взялася за перевірку організації МедведчукаСлужба безпеки України перевіряє, чи не причетний Український вибір Медведчука до сепаратизму.

Денисенко називає Александровську «представницею Медведчука в Харкові». Нардеп переконаний, що її затримання за реального бажання СБУ може стати початком масштабної боротьби з Віктором Медведчуком.

«По ідеї, після затримки Александровської ми маємо отримати серіал «Один сепаратист на 2-3 дні» або односерійний фільм – закриття всієї мережі Александровської, включно з відео, де зображені сотні тисяч доларів фінансової допомоги РФ на створення сепаратистської мережі. Якщо цього не буде, значить, затримання Александровської – це довга жуйка типу арешту Нелі Штепи, яку за півроку засудять на 4-5 років і випустять згідно із законом Савченко (день у СІЗО за 2 дні в тюрмі)», – написав нардеп.

Нагадаємо, на початку червня стало відомо, що Служба безпеки України перевіряє причетність організації «Український вибір» Віктора Медведчука до сепаратистської діяльності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: