В ООН підрахували кількість жертв на Донбасі

Читать на русском
Таким чином, загальна кількість постраждалих сягає 31 292 особи. З числа загиблих близько 2 тисяч були цивільними особами.

Останні дані Організації Об'єднаних Націй свідчать про те, що під час конфлікту на сході України загинуло 9 449 осіб, ще 21 843 – отримали поранення.

Про це сьогодні, 29 червня, повідомив помічник генерального секретаря ООН із прав людини Іван Шимонович, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Оприлюднені дані стосуються загиблих українських солдат, членів незаконних збройних формувань і цивільних осіб.

Таким чином, загальна кількість постраждалих сягає 31,292 людини. З числа загиблих близько 2 тисяч були цивільними особами, що в основному загинули під час хаотичних обстрілів житлових районів.

Порошенко спростував чутки про швидкі вибори на ДонбасіЗміни Конституції України в частині децентралізації не будуть прийняті до тих пір, поки Російська Федерація не виконає свою частину мінських угод.

Це приблизні оцінки, фактична кількість жертв із моменту початку бойових дій на сході України в квітні 2014 року, ймовірно, буде набагато вищою, пише видання.

Нагадаємо, що протягом минулої доби російські окупаційні війська використовували заборонену Мінськими домовленостями зброю для обстрілів позицій ЗСУ. Всього зафіксовано 51 випадок відкриття вогню: по 24 – на донецькому й маріупольському та 3 – на луганському напрямках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: