«Мотор Січ» створює в Україні замкнутий цикл виробництва вертольотів

Читать на русском
Запорізькі моторобудівники представили результати проведеної протягом останніх років роботи. Робота спрямована на те, щоб зробити Україну незалежною вертольотобудівне державою.

АТ «Мотор Січ» представила військовим з Київської асоціації військових аташе (КАВА) плани за основними напрямками діяльності компанії, в рамках яких в Україні буде впроваджуватися замкнутий цикл виробництва вертольотів.

Презентація представлена ​​в рамках візиту співробітників Департаменту міжнародного військового співробітництва Міністерства оборони України з делегацією Київської асоціації військових аташе в Запоріжжі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Defense Express.

«Військових дипломатів ознайомили з новим напрацюваннями запорожців в галузі двигунобудування, однак основна частина програми візиту булла присвячена ознайомленню з досягнутими АТ «Мотор Січ» рубежами в області вертольотобудування», – йдеться в повідомленні.

Крім презентації вертолітної програми, гостям було показано вертолітний тренажерний центр з підготовки льотного складу, вертолітне редукторне виробництво, новостворений випробувальний стенд вертолітних редукторів, а також виробництво вертольотів.

В Одесі налагодять виробництво комплектуючих для українських вертольотівДержконцерн «Укроборонпром» на своєму підприємстві – «Одеський авіаційний завод» (УАЗ) готує виробничі потужності з випуску м'яких паливних баків (МТБ) для багатоцільових вертольотів Мі-8, в рамках програми імпортозаміщення.

Відзначимо, що запорізькі моторобудівники представили результати проведеної протягом останніх років роботи. Робота спрямована на те, щоб зробити Україну незалежною вертольотобудівне державою.

Як раніше повідомлялося, генеральний штаб України замовив державному підприємству «Антонов» розробку вітчизняного бойового літака з двигунами від ПАТ «Мотор Січ».

Нагадаємо, що Малайзія запропонувала Україні співпрацю у виробництві бронетехніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: