«Поляки – це ж майже наші?»: українці радіють виходу Польщі в 1/4 фіналу Євро-2016

Читать на русском

Збірна Польщі з футболу обіграла команду зі Швейцарії та першою вийшла в чвертьфіналу Євро-2016

Серія матчів плей-оф Євро-2016 почалася із протистояння збірних Швейцарії та Польщі. Основний час гри закінчився з рахунком 1:1.

У двох п'ятнадцятихвилинних овертаймах командам не вдалося вразити ворота суперника, а ось у післяматчевій серії пенальті більше пощастило полякам. Підсумок матчу – 6:5 на користь польської команди.

Поляки, які остаточно вибили збірну України з чемпіонату, забили гол наприкінці першого тайму. Ворота швейцарців після прострільної передачі Каміля Гросицького вразив Якуб Блащиковські.

Другий тайм вела збірна Швейцарії. На 82 хвилині матчу Джердан Шакірі забив, мабуть, найкрасивіший гол на Євро-2016. Удар «ножицями» через себе не залишив шансів голкіперу польської команди.

Овертайм пройшов відносно спокійно, а от під час серії пенальті швейцарець Граніт Джака не зміг реалізувати 11 метровий удар. Поляки ж реалізували всі п'ять ударів і забезпечили собі подальше просування в турнірі.

Соціальні мережі вже наповнилися коментарями і жартами напруженого матчу між збірними Швейцарії та Польщі.

Нагадаємо, що збірна України програла всі три матчі групового етапу Чемпіонату Європи. Колишній головний тренер національної команди Михайло Фоменко відразу після вильоту збірної з турніру заявив про свою відставку і попросив вибачення у вболівальників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: