У КМДА прокоментували знесення кіосків на Святошині

Читать на русском
Власники знесених МАФів створюють щоденні незручності киянам і гостям столиці, не платять податки та крадуть електроенергію.
Ілля Сагайдак

У КМДА підтримали знесення МАФів біля станції метро «Святошин», посилаючись на створені ними незручності та крадіжки електроенергії.

Про це пише на сторінці в Facebook заступник голови КМДА Ілля Сагайдак, передає «Слово і Діло».

«Я підтримую демонтаж цього мотлоху та не розумію, чому весь Київ за свої гроші має їх терпіти, тому що їхнім власникам вигідно вести нелегальний бізнес», – заявив він.

За його словами, власники знесених МАФів створюють щоденні незручності киянам і гостям столиці, не платять податки і крадуть електроенергію.

Бондаренко намагався «кришувати» МАФи – БілоцерківецьКерівник департаменту благоустрою КМДА Дмитро Білоцерківець звинуватив екс-главу столичної адміністрації Володимира Бондаренка у спробі «кришування» МАФів у Києві.

Сьогодні, 24 червня, стало відомо, що біля станції метро «Святошин» київські комунальні служби почали демонтувати МАФи. На знак протесту власники кіосків перекрили проїжджу частину, в результаті чого на проспекті Перемоги утворилися величезні пробки в обидва напрямки дороги.

Також у ніч на п'ятницю, 24 липня, на столичному Лісовому кладовищі київські комунальники в супроводі молодиків спортивної статури знесли низку кіосків, які торгують товарами для ритуальних послуг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: