В Києві на Троєщині також уночі знесли МАФи

Читать на русском
Власники ритуальних кіосків на Лісовому кладовищі в Києві обурені знесенням їхніх торгових точок комунальниками та тітушками.
Фото: Vitaliy Selyk, Facebook

В ніч проти п’ятниці на столичному Лісовому кладовищі київські комунальники в супроводі молодиків спортивної статури знесли низку кіосків, що торгували товарами для ритуальних послуг.

Про це в своєму Facebook повідомив журналіст Віталій Селик, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні вранці мафовики-віночники Лісового кладовища перекрили вулицю Крайню через те, що вночі представники Київської влади знесли та розгромили частину кіосків. Торговці розповідають, що напад стався близько 4 ранку. За їхніми словами, комунальникам активно допомагали близько 150 хлопців у зелених камуфляжах. Судячи зі слідів, уночі протестувальники виставили барикаду зі столів і вінків та запалили шини. Нині вони розбирають товар, що вцілів», – констатував журналіст.

Нагадаємо, як уже писало «Слово і Діло», приблизно у цей самий час за схожих обставин відбулося знесення деяких торгових кіосків на проспекті Перемоги, поблизу станції метро «Святошин». Обурені торговці також перекрили автомагістраль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: