Порошенко розповів, коли підпише указ про демобілізацію п'ятої хвилі

Читать на русском
Про це Глава держави розповів у ході виступу перед курсантами-випускниками Харківського університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба.

Президент України Петро Порошенко повідомив про намір підписати указ про звільнення в запас призваних до Збройних сил у рамках п'ятої хвилі мобілізації.

Про це він заявив у ході виступу перед курсантами-випускниками Харківського університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Користуючись нагодою, хочу повідомити, що сьогодні буде підписано ще один важливий документ – указ із приводу звільнення протягом червня-липня військовослужбовців, призваних на військову службу минулого року під час проведення п'ятої хвилі мобілізації», – сказав Порошенко.

Як повідомлялося раніше, Міністерство оборони готує до подання на розгляд Президенту Петру Порошенку указ про звільнення в запас військовослужбовців, призваних під час п'ятої хвилі часткової мобілізації.

Нагадаємо, що радники глав держав «нормандського формату» погодили три пілотні точки на Донбасі, де відбуватиметься розведення сторін і відведення озброєнь.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: