Карта АТО: ситуація на сході України станом на 24 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 24 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики з гранатометів та 82 мм мінометів обстріляли позиції Збройних сил України неподалік Ленінського та Верхньоторецького, а з кулеметів великого калібру, автоматичних гранатометів та мінометів – опорні пункти сил АТО неподалік Майорська та Зайцевого. Також, гаряче було й в Авдіївці, де сепаратисти з кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів та самохідних артустановок вели вогонь по українських військових, а Новоселівка Друга опинилася під мінометним вогнем ворога.

На маріупольському напрямку проросійські банди з мінометів обстріляли позиції ЗСУ поблизу Широкиного, Лебединського, Чермалика та Талаківки. Окрім того, зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів бойовики вели вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Мар’їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Березового та Гнутового, а з озброєння БМП та зенітної установки ворог обстрілював опорні пункти в районі Талаківки та Водяного.

На луганському напрямку російські окупаційні війська вели вогонь з автоматичних гранатометів у районі н.п. Новозванівка та Степне.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: