У НАЗК розповіли, коли до кінця сформують агентство

Читать на русском
У Національному агентстві з питань запобігання корупції розповіли про терміни проведення конкурсу на посади у відомстві.
Наталія Корчак

22 червня відбулося перше тестування на посади в Національному агентстві з питань запобігання корупції, а саме відомство повністю може бути сформоване до середини липня.

Про це «5 каналу» розповіла голова НАЗК Наталія Корчак, повідомляє «Слово і Діло».

«Конкурсний відбір здійснюється на рівень знань для тих спеціалістів, які йтимуть до профільних департаментів, а частина тестів буде на логічні здібності для департаментів, які фактично здійснюють організаційне забезпечення діяльності апарату», – заявила Корчак.

За її словами, 22 червня відбулося перше тестування на посади в НАЗК, а загалом у конкурсі візьмуть участь 364 особи. Корчак додала, що 77 конкурсантів не з'явилися з невідомих причин.

НАЗК затвердило форму звіту для політичних партійНАЗК затвердило форму звіту для політичних партій про майно, доходи, витрати та фінансові зобов’язання.

«Конкурсний відбір – доволі довга процедура. Сьогодні й завтра проходять тестування, у п'ятницю відбудеться засідання конкурсної комісії. Наступного тижня з першими п'ятьма претендентами на кожну вакантну посаду проводитимуть співбесіду. За цими результатами будемо приймати колегіальне рішення. Ще проходитиме спеціальна перевірка, тому ми сподіваємося, що до середини липня ми зможемо завершити цю процедуру», – наголосила глава НАЗК.

Нагадаємо, раніше Наталія Корчак заявила, що система електронного декларування повноцінно запрацює з 15 серпня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: