НАБУ допитало Соболєва у справі «чорної бухгалтерії» «регіоналів»

Читать на русском
Голова комітету з питань запобігання та протидії корупції народний обранець Єгор Соболєв відвідав НАБУ.
Єгор Соболєв

Вчора, 22 червня, Національне антикорупційне бюро України проводило допит народного депутата від фракції «Самопомочі» Єгора Соболєва в справі «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів».

Про це в коментарі «Українській правді» розповів сам нардеп, повідомляє «Слово і Діло».

«Так я був. Я так розумію, детективи шукають будь-яку зачіпку, яка б допомогла підтвердити автентичність підписів. Вони (детективи – Ред.) побачили мої коментарі в медіа щодо цієї справи й вирішили перепитати, чи не знаю я якихось фактів, які б допомогли їм довести відповідальність тих чи інших осіб», – заявив Соболєв.

За його словами, детективи розпитували його про «Партію регіонів» і він розповів їм «усе, що знає про неї». Соболєв також додав, що детективів НАБУ запросять на засідання комітету з питань запобігання та протидії корупції в липні.

«Ми домовилися, що зараз детективи НАБУ мусять мати час, щоб попрацювати, ідентифікувати підписи. Щойно слідство просунеться, я думаю, це вже буде середина липня, варто зібрати комітет та обговорити, що вдається слідству, що не вдається, які є проблеми», – наголосив нардеп.

Нагадаємо, раніше керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що в справі «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів» можуть бути допитані близько 100 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: