Магера: закладених у Бюджеті грошей не вистачить на довибори ВР

Читать на русском
Довиборам народних депутатів у мажоритарних округах можуть завадити фінансові проблеми, вважає заступник голови ЦВК.
Андрій МагераФото: «Обозреватель»

Підготовка до довиборів народних депутатів у 7 мажоритарних округах іде за планом, однак ЦВК може відчути фінансові труднощі через те, що в Державному бюджеті закладена недостатня кількість коштів на їх проведення.

Про це в коментарі телеканалу «112 Україна» повідомив заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера, пише «Слово і Діло».

За його словами, в Бюджеті передбачені гроші на проведення виборів у чотирьох одномандатних округах, у той час як вони пройдуть у семи.

У «БПП» назвали три варіанти призначення ЦВКНародний депутат від «БПП» Олександр Черненко заявив про 3 варіанти голосування за новий склад ЦВК.

«Загроза (виборам – Ред.) існує виключно з фінансової точки зору, оскільки в Бюджеті на 2016 рік передбачено видатки на проведення виборів лише в чотирьох одномандатних округах, а вибори проходять у семи округах. Тому саме в частині фінансування виборчого процесу, як на мене, є великі ризики на цю мить», – зазначив Магера.

Нагадаємо, Верховна Рада досі не проголосувала за новий склад Центральної виборчої комісії, поданий Президентом Петром Порошенком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: