Савченко ставить під сумнів політичну легітимність Порошенка – політолог

Читать на русском
За словами політолога Павла Нусса, риторика Савченко про готовність стати президентом України підриває авторитет Петра Порошенка.
Павел Нусс

Політолог Павло Нусс прокоментував заяву нардепа від «Батьківщини» Надії Савченко про надання Україні летальної зброї, необхідність зняття санкцій із Росії, а також про готовність стати президентом країни.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Медведчук причетний до звільнення Савченко – ПорошенкоЛідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук був причетним до процесу звільнення українки Надії Савченко.

«Вчора Савченко заявила про те, що «надання Україні озброєння призведе до Третьої світової...». Більше того. В цьому ж спічі Надя висловила думку про необхідність поетапного зняття санкцій із Росії й не має значення мотивація, про яку вона говорила. Це все говориться на тлі жорсткого дипломатичного протистояння української дипломатії та особисто ПП з російськими «путінцями-лавровцями», щоб санкції проти агресора не лише були збережені, а й посилені», – написав Нусс.

Він додав, що її заява про 100% ймовірність стати президентом України прямо ставить під сумнів політичну легітимність Петра Порошенка, який є й Верховним головнокомандувачем ЗСУ, що особливо важливо під час війни. Тези Савченко Нусс назвав неадекватними й звинуватив нардепа в підіграванні Кремлю.

Нагадаємо, раніше Надія Савченко заявила, що для вирішення конфлікту на Донбасі Україні потрібно вийти на прямий зв'язок із керівництвом самопроголошених республік «ДНР» та «ЛНР», без третьої чи четвертої сторони в переговорах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: