Прокурор розповів про результати обшуків у Клюєва та Сівковича

Читать на русском
Прокурор Сергій Горбатюк розповів про результати обшуків у Андрія Клюєва та Володимира Сівковича.
Сергій Горбатюк

Начальник Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк заявив, що обшуки у Андрія Клюєва та Володимира Сівковича не принесли серйозних результатів.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він розповів у ефірі «112 каналу».

«Якщо ми говоримо про ці обшуки, то вони проводилися в рамках розслідування щодо подій розгону мітингу 30 листопада 2013 року, де також повідомлено про підозру колишньому президенту та колишньому керівнику МВС, керівникам київської міліції й заступникам, які оголошені в розшук. Також фігурують чотири командири «Беркута», голова КМДА, справа більше року розглядається в суді», – сказав прокурор.

Шукали Клюєва, а знайшли Ляшка: соцмережі відреагували на ранкові обшуки ГПУСлідчі Генеральної прокуратури помилково прийшли з обшуком до будинку лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Соцмережі прокоментували непорозуміння.

Метою цих обшуків Горбатюк назвав отримання додаткових доказів, даних про місце перебування осіб, яких оголошено в розшук, а також виявлення майна, на яке може бути накладено арешт.

«Тому що в цих кримінальних провадженнях заявлені цивільні позови від потерпілих і потрібно буде відшкодовувати ці збитки», – додав він.

Про останні обшуки в будинках Клюєва та Сівковича Горбатюк заявив, що очікуваного результату слідчими досягнуто не було.

Нагадаємо, вчора працівники Генеральної прокуратури провели обшуки в будинках екс-глави Адміністрації Президента Андрія Клюєва та колишнього секретаря РНБО Володимира Сівковича в селищі Конча-Заспа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: