У Генпрокуратурі назвали причину обшуків у чиновників режиму Януковича

Читать на русском
Прокурор ГПУ Ольга Кориняк заявила, що в рамках досудового розслідування майданівських справ проводяться обшуки на 8 об'єктах.
Ольга Кориняк

Прокурор Генеральної прокуратури Ольга Кориняк заявила, що в рамках досудового розслідування майданівських справ проводяться обшуки на восьми об'єктах.

Про це вона сказала під час брифінгу, повідомляє «Слово і Діло».

«В рамках кримільнального провадження, досудове розслідування якого проводило Головне слідче управління, Генпрокуратурою було здійснено низку обшуків у приміщеннях, які належать до права власності екс-високопосадовців режиму Януковича. Обшуки тривають і зараз. Йдеться про вісім об'єктів, про результати обшуків ми повідомлятимемо пізніше», – наголосила Кориняк.

ГПУ підозрює нардепа-втікача Клюєва ще в одному злочиніГенеральна прокуратура відкликала з Верховної Ради подання на арешт народного депутата Сергія Клюєва.

За її словами, наразі обшуки тривають у будинку екс-глави АП Андрія Клюєва та колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича. Прокурор додала, що йдеться про «майданівські» справи та їхніх спільників.

Нагадаємо, раніше прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган повідомила, що обшук у будинку екс-глави АП Андрія Клюєва проводять із метою встановлення місця його перебування в рамках досудового розслідування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: