Ложкін розповів, про що говорив із головою адміністрації Обами

Читать на русском
Глава АП Борис Ложкін зустрівся з главою адміністрації президента США Барака Обами Денісом Макдоноу.
Ложкін і Макдоноу

Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін зустрівся в США зі своїм американським колегою Денисом Макдоноу.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Ложкін написав на своїй сторінці в Facebook.

«Знайшов багато спільного в роботі мого колеги – голови адміністрації Білого дому Denis McDonough. Наприклад, дії щодо координації уваги президента на ключових для суспільства урядових агентствах і встановлення діалогу з Конгресом», – написав глава АПУ.

Він додав, що під час зустрічі з Макдоноу говорив про те, що вдалося й не вдалося зробити Україні за останні два роки.

США допоможуть Україні з реформамиПрем'єр-міністр України Володимир Гройсман домовився з віце-президентом США Байденом про 220 млн доларів допомоги.

За словами Ложкіна, Макдоноу високо оцінює прогрес реформ. Глава АПУ розповів американському колезі про реальний початок роботи антикорупційних інституцій в Україні.

«Глава адміністрації зазначив про фокус США в підтримці євроінтеграційних починань України, а також важливість мирного врегулювання ситуації на сході України в рамках Мінських домовленостей і підтримки США в досягненні результативності в ключових переговорах», – підсумував Ложкін.

Також глава АПУ відвідав конференцію із залучення інвестицій SelectUSA Investment Summit. Після програмного виступу Обами Ложкін зустрівся із секретарем із питань торгівлі США Пенні Пріцкер, відомство якої організувало захід. Також Ложкін коротко оглянув експозицію. «Переконаний, що на часі Select Ukraine: почну роботу над цим відразу після повернення в Україну», – сказав глава АПУ за підсумками конференції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: