ГПУ проводить обшуки в будинках Клюєва та Сівковича (доповнено)

Читать на русском
Працівники Генеральної прокуратури проводять обшуки в будинках Андрія Клюєва та Володимира Сівковича.

Працівники Генеральної прокуратури проводять обшуки в будинках екс-глави Адміністрації Президента Андрія Клюєва та колишнього секретаря РНБО Володимира Сівковича в селищі Конча-Заспа.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

У ГПУ показали, як суд обирав запобіжний захід для спільника КурченкаКиївський суд заарештував колишнього топ-менеджера компанії «СЄПЕК» Андрія Кошеля на два місяці з альтернативою внесення застави в розмірі 200 мільйонів гривень.

Вона повідомила також про те, що працівники ГПУ прийшли з обшуком до керівника парламентської фракції «Радикальної партії» Олега Ляшка випадково.

«Генпрокуратура не здійснює слідчих дій щодо народного депутата Олега Ляшка. Обшук проходить у сусідньому приміщенні. Нардеп вирішив скористатися ситуацією для власного піару», – повідомила Сарган.

Нагадаємо, сьогодні вранці нардеп від «РПЛ» Андрій Лозовий повідомив про обшук, який ГПУ проводить у будинку Ляшка.

Пізніше Лозовий назвав заяву Сарган неправдою. «Заява речниці ГПУ – чіткий показник цинізму нинішньої влади. Коли до лідера парламентської фракції вломлюються до будинку о 7 ранку, заявляти, що це Ляшко піариться – кощунство. Найближчим часом чекайте відеозапис із місця подій, які підтвердить те, що пані Сарган подає громадськості недостовірну інформацію», – написав нардеп на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: