У ГПУ розповіли про обшук у Клюєва

Читать на русском
У Генеральній прокуратурі розповіли, що проводять обшук у Клюєва з метою визначити його місце перебування.
Андрій Клюєв

У Генеральній прокуратурі заявили, що обшук в будинку екс-глави АП Андрія Клюєва проводять з метою встановити його місце перебування в рамках досудового розслідування.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар керівника ГПУ Лариса Сарган.

ГПУ підозрює нардепа-втікача Клюєва ще в одному злочиніГенеральна прокуратура відкликала з Верховної Ради подання на арешт народного депутата Сергія Клюєва.

Вона повідомила, що Головне слідче управління ГПУ проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Клюєва та інших в скоєнні кримінальних злочинів за ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій), ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України.

«Під час слідства 01.06.2016 з метою встановлення місце перебування підозрюваного А. Клюєва суддею Печерського районного суду м. Києва надано дозвіл на проведення обшуку в житловому будинку, який, за даними реєстраційної служби, належить йому і розташований у смт Козин Обухівського району. 21.06.2016 слідчо-оперативна група у складі працівників Генпрокуратури та Національної поліції України прибула за вказаною адресою для проведення слідчих дій, які тривають», – заявила Сарган.

Нагадаємо, сьогодні працівники Генеральної прокуратури проводять обшуки в будинках екс-глави Адміністрації Президента Андрія Клюєва та колишнього секретаря РНБО Володимира Сівковича в селищі Конча-Заспа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: