Жителі Донбасу чинять опір бойовикам - штаб АТО

Читать на русском
Жителі окупованих районів Донбасу чинять народний опір бойовикам так званих республік ЛНР/ДНР.

Тенденція до зародження на тимчасово окупованих територіях народного спротиву незаконним збройним формуванням набирає чималих обертів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що кілька днів тому, місцеві жителі Калинівського району в окупованій Горлівці здійснили профілактичну бесіду з бойовиками, які навмисно обстрілювали сили АТО, щоб спровокувати у відповідь вогонь. В результаті такої «розмови», повідомляють в штабі, три бойовика отримали важкі травми.

Порошенко назвав страшну цифру загиблих на ДонбасіЗ початку конфлікту на сході України загинуло вже близько 10 тисяч осіб, ще 20 тисяч – отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Місцеві жителі селища Південний (Стара колонія) міста Докучаєвськ Донецької області направили на адресу голови так званої «ДНР» Захарченка відкритого листа, в якому в ультимативній формі зажадали припинити облаштування своїх артилерійських позицій для обстрілів сил АТО в житлових кварталах мікрорайону.

«Тим більшим було роздратування місцевого населення, коли бойовики почали вести вогонь з території сільськогосподарського призначення, засіяної зерновими культурами, а розорені важкою технікою і вогнем поля вже не дадуть очікуваного врожаю. Тому не важко припустити, що населенню окупованих територій Луганської та Донецької областей крім постійного ризику для життя і здоров'я, скоро нічим буде нагодувати свої сім'ї», - додали в прес-центрі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: