У Львівській області горіли ще два сміттєзвалища

Читать на русском
У Львівській області вчора загорілися ще дві сміттєві звалища - у Самбірському та Стрийському районі.

У Львівській області знову горять сміттєві звалища - одне в Самбірському районі, одна в Стрийському. Обидві пожежі були погашені службовцями Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДержНС.

19 червня в 9:41 год. Надійшло повідомлення про пожежу в м Рудки Самбірського району на міському звалищі (загальна площа 3,5 га), що належить Рудківській міській раді. Вогнем було знищено сміття окремими осередками на площі 450 м2. Пожежу локалізовано о 11:31 год., ліквідовано о 12:40 год. силами пожежного підрозділу в складі 3 осіб та 1 од. техніки.

Грибовицька трагедія змусила Семерака взятися за стратегію поводження зі сміттямМіністр екології та природних ресурсів має намір створити стратегію поводження з відходами.

Також, вчора о 13:53 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Стрий на міському звалищі, яке належить Стрийському комбінату комунальних послуг. Вогнем знищено сміття окремими осередками на площі 100 м2. Пожежу локалізовано о 15:42 год., Ліквідовано о 15:49 год.

За інформацією ГУ ДСНС України в Львівській області, 19 червня нових вогнищ пожежі на території Грибовицького сміттєзвалища не зафіксовано. Протягом дня пошуки зниклого А. Бутіна і роботи з засипання поверхні полігону твердих відходів грунтом не проводилися.

«Обстановка на 07:00 20 червня контрольована, підрозділи ГУ ДСНС України в Львівській області знаходяться в черговому режимі, проводиться спостереження за пожежною обстановкою схилу звалища (в разі виникнення необхідності - проливання місць виходу диму з тіла звалища)», - додали в прес- службі.

Нагадаємо, в ніч на 18 червня на Грибовицькому сміттєвому полігоні були зафіксовані нові вогнища загоряння, на цей раз - з протилежного боку звалища, де не велися ніякі роботи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: