У МЕРТ анонсували підписання ЗВТ з Канадою

Читать на русском
Урядові делегації двох країн візьмуть участь в бізнес-форумі, який проходить напередодні підписання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України 20 червня проведе перший канадсько-український бізнес-форум Ukraine: Open for Canada (Торонто), після чого планується підписання угоди про зону вільної торгівлі Україна-Канада.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МЕРТ.

«20 червня перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів і Міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фріланд зустрінуться з канадським та українським бізнесом в Торонто. Урядові делегації

ЗВТ з Канадою приверне увагу азійських країн – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що Україна і Канада завершили п'ятирічні переговори про створення ЗВТ.

двох країн візьмуть участь в бізнес-форумі, який проходить напередодні підписання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою», – йдеться в сообщніі.

Як раніше повідомлялося, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо планує влітку поточного року здійснити офіційний візит в Україну.

Саму угоду про ЗВТ між Україною і Канадою планувалося підписати в червні поточного року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: