Під час обшуків у юридичній компанії детективів НАБУ блокували невідомі

Читать на русском
Невідомі в камуфляжі намагалися перешкодити обшуку детективів Антикорупційного бюро в юркомпанії Студія права.

Під час обшуків Національного антикорупційного бюро у приміщенні ТОВ «Юридична компанія «Студія права», детективів відомства заблокували невідомі в камуфляжі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Бюро.

«Ввечері 16 червня біля адвокатської контори, яку обшукувало НАБУ в провадженні щодо заступника прокурора Колесника, невідомі в камуфляжі заблокували детективів всередині та погрожували силовим захопленням приміщення», – йдеться в повідомленні.

За словами прес-служби, обшуки проводилися в рамках розслідування кримільнального провадження щодо «цукрового» прокурора Олександра Колесника.

«Обшук тривав із ранку четверга, 16 червня. Протягом усього дня з боку невідомих осіб, які представлялися адвокатами, неодноразово здійснювалися провокативні дії щодо детективів під приводом того, що в приміщенні їхні робочі місця», – розповіли в НАБУ.

Також, як стверджує прес-служба, обшук було розпочато за присутності представника Ради адвокатів Києва, а присутнім працівникам офісу неодноразово було пред'явлено судову ухвалу та посвідчення детективів. Втім, особи продовжували спроби потрапити до приміщення та заважати роботі детективів НАБУ.

«Станом на 00:20 на місце інциденту прибула поліція. Роботі детективів ніщо не перешкоджає. Невідомі в камуфляжі залишили приміщення та вийшли на вулицю. Жодних активних дій щодо правоохоронців чи детективів НАБ не чинять», – повідомив з місця подій кореспондент «Еспресо.TV».

Нагадаємо, 18 травня працівники Національного антікоррупційного бюро затримали заступника керівника прокуратури Київської області Олександра Колесника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: