Парубій пояснив, як припинити бійки в Раді

Читать на русском
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що представники всіх фракцій об'єдналися заради недопущення бійок у парламенті.
Андрій Парубій

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій відреагував на вчорашню бійку нардепа Володимира Парасюка з депутами від «Опозиційного блоку» й заявив, що представники всіх фракцій взяли на себе зобов'язання не допустити подібних інцидентів надалі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

На засіданні фракції «БПП» сталася бійкаСьогоднішнє засідання фракції «Блоку Петра Порошенка» супроводжувалося серйозними суперечками між депутатами.

За словами Парубія, члени парламенту гостро відреагували на недавні бійки в сесійній залі Ради й зобов'язалися надалі не допускати подібних інцидентів. «Після останнього інциденту у Верховній Раді депутати з різних фракцій запропонували мені, що вони беруть на себе самоорганізацію й ставлять перед собою завдання не допускати подібного в сесійній залі. Ця ініціатива надійшла від представників різних фракцій і депутатів, серед яких були і громадські діячі, і колишні бійці АТО», – сказав спікер.

Саме самоорганізацію та ініціативність нардепів Парубій вважає найкращим способом боротьби з бійками в стінах Ради.

Нагадаємо, вчора на ранковому засіданні Верховної Ради під час виступу нардепа від «Опоблоку» Дмитра Колесникова сталася бійка. Коли він виступав зі звинуваченнями на адресу мера Львова Андрія Садового, Володимир Парасюк накинувся на «оппоблоківця» з кулаками. В підсумку за Колесникова заступилися колеги з фракції й Парасюк отримав кілька ударів від Нестора Шуфрича та Юрія Бойка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: