Стали відомі перші точки відведення озброєнь ЗСУ та бойовиків на Донбасі

Читать на русском
Установки щодо відведення військ були дані експертам і військовим щодо Станиці Луганської, району Петровського та району Золотого.
Костянтин Єлісєєв

Радники глав держав «нормандського формату» погодили три пілотні точки на Донбасі, де відбуватиметься розведення сторін і відведення озброєнь.

Про це повідомив заступник голови АП Костянтин Єлісєєв на брифінгу в п'ятницю, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми зараз визначили три пілотні точки. Це Станиця Луганська, район Петровського та район Золотого, де ми будемо це робити, були дані чіткі установки експертам і військовим, щоб найближчим часом це рішення було втілене в життя», – сказав він.

Нагадаємо, що Україна запропонувала негайно розслідувати всі випадки обстрілу інфраструктури Донбасу та позицій ЗСУ, які останнім часом почастішали в зоні АТО, а також звільнити всіх заручників.

Як повідомлялося раніше, результати моніторингу режиму дотримання тиші та виконання представниками окупованих районів Донецької та Луганської областей домовленостей говорять про неможливість проведення на цих територіях виборів.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: