Парубій підписав закон про зниження акцизів на імпорт вживаних автомобілів

Читать на русском
Голова Верховної Ради Андрій Парубій сьогодні підписав закон про спрощення імпорту вживаних автомобілів.
Андрій Парубій

Голова Верховної Ради Андрій Парубій сьогодні, 16 червня, підписав закон №3251 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку в країні ринку вживаних автомобілів.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Цей законопроект раніше був ухвалений народними депутатами в другому читанні та в цілому. За це рішення проголосували 237 нардепів.

Продаж вживаних автомобілів: нові правила оподаткуванняВерховна Рада змінила правила оподаткування операцій із продажу вживаних автомобілів. Тепер податкове навантаження на покупця такого засобу пересування значно зменшується.

Нардепи також сьогодні розглянули проект постанови Дмитра Святаша про скасування ухвалення даного законопроекту. За цю постанову проголосував лише 1 нардеп – Микола Фролов, який, до слова, голосував проти ухвалення цього закону на стадії законопроекту. Проти скасування закону проголосували 125 депутатів. Примітно, що сам Святаш був відсутній у сесійній залі під час голосування.

Вже після цього спікер парламенту Парубій підписав закон.

Нагадаємо, законопроект №3251 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку в країні ринку вживаних автомобілів народні депутати ухвалили в другому читанні та в цілому 31 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: