Депутати викрили Ляшка на брехні: коробки з «підписами українців» виявилися порожніми

Читать на русском
Коробки нібито з підписами українців за створення ТСК щодо корупції влади, які лідер Радикальної партії Олег Ляшко приніс до Верховної Ради, виявилися порожніми.
Фото: FB/volodymyr.ariev

Коробки нібито з підписами українців за створення ТСК щодо корупції влади, які лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко приніс до Верховної Ради, виявилися порожніми.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Володимир Ар'єв, повідомляє «Слово і Діло».

Нагадаємо, нещодавно Ляшко пообіцяв принести до Верховної Ради 300 тисяч підписів, зібраних представниками «Радикальної партії» у всій країні, за розслідування корупції та офшорів представників влади.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що принесе до Верховної Ради 300 тисяч підписів за розслідування корупції та офшорів владиСказано 24 червня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Зібрати таку кількість підписів головний «радикал» країни не зміг і сьогодні Ляшко заявив, що приніс до сесійної зали коробки, в яких є лише 100 тисяч підписів. «Якщо ми не можемо вплинути на «Блок Панамських Патріотів», то люди, яким набридли брехня та корупція, без сумніву зможуть», – переконаний лідер «РПЛ».

Однак і тут Ляшко збрехав, стверджує нардеп Володимир Ар'єв. «Стільки підписів, що на мізинці зважую дві скрині. Продавці повітря», – написав він.

У коментарі під його постом колега Ар'єва з фракції «Народного фронту» Андрій Тетерук написав: «Фейкові коробки, як і вся їхня риторика».

«Професійні брехуни. Хоча ні, не дуже професійні. Професійні хоча б чистий папір поклали б», – відповів Ар'єв.

Станом на сьогодні «Слово і Діло» зафіксувало 165 обіцянок Олега Ляшка, які він дав за весь час політичної діяльності. Третину з них лідер «Радикальної партії» виконав. Ще майже половину – провалив.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: