«Народний фронт» поставив ультиматум решті фракцій

Читать на русском
Народний фронт ігноруватиме голосування у Верховній Раді, поки не буде ухвалений їхній законопроект про спецконфіскацію.
Максим Бурбак

Фракція «Народного фронту» повністю ігноруватиме голосування у Верховній Раді, поки не буде ухвалений законопроект про спецконфіскацію.

Про це заявив лідер фракції «НФ» у парламенті Максим Бурбак, інформує «Слово і Діло».

«Народний фронт» заявляє, що якщо його (законопроект про спецконфіскацію (N4811), - Ред.) не буде проголосовано, ми не будемо голосувати за будь-які інші законопроекти. Немає сенсу говорити про підвищення соціальних стандартів, немає сенсу говорити про будь-які реформи, якщо не буде основного – захисту України», – зазначив депутат.

Експерт: закон про спецконфіскацію не поверне коштів ЯнуковичаСергій Пашинський запевнив, що законопроект про повернення арештованих коштів часів Януковича на користь обороноздатності країни буде ухвалений парламентом.

Він наголосив, що законопроект погоджений із комітетом та іншими фракціями, тож «НФ» вимагатиме ухвалення його в цілому.

Нагадаємо, сьогодні, презентуючи проект закону у Верховній Раді, нардеп Тетяна Чорновол заявила, що кошти, повернуті з рахунків чиновників часів Віктора Януковича, мають бути направлені на озброєння української армії. За підрахунками Чорновол, це близько 50 млрд грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: