Порошенко обговорив із президентом ПА ОБСЄ питання поліцейської місії на Донбасі

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко провів зустріч із президентом Парламентської асамблеї ОБСЄ Ілккою Канервою.

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із президентом Парламентської асамблеї ОБСЄ Ілккою Канервою, на якій вони обговорили можливість направлення поліцейської місії ОБСЕ на Донбас.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

За словами прес-служби, Петро Порошенко загострив увагу президента ПА ОБСЄ на загостренні ситуації на Донбасі та збільшення кількості обстрілів.

Поліцейська місія ОБСЄ: порятунок Мінських угод чи затягування часу?Слово і Діло розбиралося, якою може бути озброєна поліцейська місія ОБСЄ на сході України.

«Глава держави привернув увагу керівника ПА ОБСЄ до загострення безпекової ситуації на Донбасі, продовження провокацій з боку бойовиків та постачання Росією зброї та військ. Петро Порошенко наголосив на важливості направлення на Донбас поліцейської місії ОБСЄ, що сприятиме безпеці та деескалації ситуації на Донбасі», – йдеться в повідомленні.

Водночас Ілкка Канерва зазначив, що антиросійські санкції залишаються ефективним механізмом для виконання Росією Мінських домовленостей, а також відновлення українського суверенітету.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: