Бойовики обстріляли з танків мирні квартали Красногорівки – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік продовжують порушувати Мінські домовленості, застосовуючи заборонені танки та міномети.

Бойовики так званої «Донецької народної республіки» обстріляли з танків мирні квартали Красногорівки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«О 22:00 з південно-західних околиць тимчасово окупованого Докучаєвська противник вів вогонь із мінометів калібру 120 мм в напрямку наших укріплень неподалік Новотроїцького та Березового. По мирних кварталах Красногорівки вів вогонь танк», – йдеться в повідомленні.

Також, за інформацією штабу АТО, бойовики з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем обстріляв позиції сил АТО під Мар’їнкою, Красногорівкою, Новотроїцьким, Тарамчуком та Талаківкою, а із зенітної установки ЗУ-23-2 – поблизу Березового. Крім того, сепаратисти була активні й на донецькому напрямку.

Бойовики обстріляли житловий будинок у Красногорівці (ФОТО)Бойовики так званих республік влучили в житловий п'ятиповерховий будинок у Красногорівці та поранили місцевого жителя.

«На донецькому напрямку незаконні збройні формування з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем вели вогонь по опорних пунктах поруч із Троїцьким, Авдіївкою, Новгородським та Зайцевим», – наголошують українські військові.

Пізніше ворог долучив до обстрілів важкі міномети, обстрілюючи населені пункти на донецькому напрямку. Так, із мінометів калібру 82 мм були обстріляні позиції українських військових під Луганським та Авдіївкою. А з гранатометів ворог гатив у районі Новозванівки, що на луганському напрямку.

Боевики обстреляли из танков мирные кварталы Красногоровки – штаб АТОSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: