Тука прокоментував можливість проведення виборів на Донбасі

Читать на русском
Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука заявив про необхідність очищення Донбасу від сепаратистів.
Георгій Тука

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що проведення виборів на Донбасі неможливе до очищення суспільства в регіоні від сепаратистів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Тука заявив, що є противником проведення виборів на Донбасі в тому форматі, в якому вони проводилися в 2015 році.

Тука розповів про створення плану з реінтеграції ДонбасуЗавданням нового Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і ВПО буде створення плану з реінтеграції Донецької та Луганської областей.

«Значна кількість людей, які брали безпосередню участь в організації так званих референдумів, агітації за «ЛНР»/«ДНР», досі не покарані. На жаль, частими є випадки, коли вони досі продовжують обіймати свої посади в державних установах, в системі освіти, медичних установах. Під час проведення місцевих виборів ці люди впливають на їх результати, тому я є противником проведення цих виборів доти, доки ми як суспільство не позбудемося цієї сепаратистської зарази», – заявив він.

Нагадаємо, раніше Георгій Тука заявив, що хоче створити для Донбасу та Криму «план Маршалла».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: