Карта АТО: ситуація на сході України станом на 15 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 15 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На маріупольському напрямку бойовики з мінометів, 122 мм самохідних артустановок вели штурмові дії неподалік Павлополя, а в районі Красногорівки близько 22:00 двічі по наших укріплення намагався влучити танк. Під мінометним вогнем сепаратистів опинилися позиції Збройних сил України поблизу Мар'їнки, Тарамчука та Новотроїцького, а поруч Гнутового, Талаківки, Чермалика та Широкиного вони обстріляли з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Також, банди випустили чотири снаряди зі 122 мм самохідних артустановок по населеному пункту Чермалик.

На донецькому напрямку проросійські бандформування з мінометів вели вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Невельського, Пісків, Авдіївки, Верхньоторецького та Луганського, а шахту Путилівську (Бутівка) обстрілював з важких мінометів та гармат калібру 152 мм.

На луганському напрямку бойовики не прицільно били поруч Трьохізбенки та Нижньотеплого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: