У Кабміні розповіли, скільки українців скористалися «теплими» кредитами

Читать на русском
У Держенергоефективності заявили, що теплими кредитами скористалися наразі 140 тисяч українських сімей.

Національне агентство з енергоефективності та енергозбереження опублікувало дані щодо кількості «теплих» кредитів, які отримують громадяни України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Урядовий портал».

За словами глави агентства Сергія Савчука, попит на енергоефективні кредити в країні продовжує демонструвати позитивну динаміку.

Лише за період із 6 до 13 червня українці оформили 4166 «теплих» кредитів на загальну суму 69 млн грн.

В Кабміні закликають утеплювати будинки і обіцяють компенсувати витратиКабмін компенсуватиме витрати українців за утеплення будинків

«Цього тижня статистика вкотре підтвердила, що попит на енергоефективні продукти в рамках урядової підтримки з енергозбереження для населення та ОСББ показує позитивну динаміку. Це хороший показник зміни свідомості населення щодо ефективного використання енергоресурсів, а також залучення місцевої влади до державної програми», – сказав Савчук.

Він додав, що кількість учасників урядової програми продовжує збільшуватися, а самі кредити стають доступнішими.

Всього, за даними Кабміну, з початку запуску програми «теплих» кредитів понад 140 тисяч сімей приєдналися до неї. Загальна сума кредитів складає майже 2 млрд грн.

Нагадаємо, в лютому віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко сказав, що «теплими» кредитами скористалися на той момент 100 тисяч сімей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: