Україна розраховує на поставки летального озброєння з НАТО – спікер ВР

Читать на русском
Глава Верховної Ради на міжпарламентському раді Україна-НАТО нагадав колегам із Північноатлантичного Альянсу про те, що Україна розраховує на їхню допомогу.
Андрій Парубій

Україна все ще розраховує на поставки летального озброєння та посилення міжнародних санкцій проти Росії від країн Заходу.

Про це на засіданні міжпарламентської ради Україна-НАТО в Києві заявив спікер Верховної Ради Андрій Парубій, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми розраховуємо на політичну та фінансову підтримку, посилення економічних санкцій щодо агресора та інші види допомоги, в тому числі поставки нашій державі озброєння, летального озброєння», – заявив глава парламенту.

Україна має бути готова відбити агресію Росії – ПарубійГолова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що Україна має бути готова відбити можливу військову агресію Росії.

Також, за словами Парубія, Київ очікує від НАТО створення трастового фонду для підтримки програм у сфері публічної інформації.

Спікер нагадав, що саме сьогодні український парламент планує розглянути законопроекти, що стосуються державного оборонного замовлення.

Нагадаємо, днем раніше генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс розгляне можливість надання додаткової допомоги Грузії та Україні.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: