Шкіряк заперечує можливість переговорів із Захарченком та Плотницьким

Читать на русском
Зорян Шкіряк, радник міністра внутрішніх справ, заперечує можливість переговорів із лідерами Л/ДНР.
Зорян Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк під час візиту до Маріуполя заявив, що конфлікт на Донбасі можна вирішити лише силою, а переговорів із терористами на державному рівні бути не може.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МВС.

Ватажок «ЛНР» кличе Україну на переговори щодо виборів на ДонбасіВатажок так званої «ЛНР» Ігор Плотницький запропонував Україні провести прямі переговори щодо проведення місцевих виборів у окупованій Луганській області.

«Безумовно, жодних переговорів із терористами бути не може. І Захарченко, і Плотницький, і Ходаковський, і вся інша терористична сволота мають відповідати за законами України. Світова практика поводження з терористами визначає одне правило – з ними не погоджуються, їх знищують. Тому говорити про будь-які переговори на державному рівні не можна», – сказав Шкіряк.

Він додав, що будь-якого роду переговори з терористами означатимуть їх легітимізацію.

«Єдиним суб'єктом переговорів у контексті міжнародних відносин і конфлікту на Донбасі може бути лише Російська Федерація як керівник цього процесу, як країна-агресор, як той, хто керує терористичними бандами. З ватажками банд переговорів бути не може. Це питання державної безпеки», – додав радник.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв не допустити створення «народної міліції» на окупованих територіях Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: