Бойовики знову використовували артилерію проти української армії – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік продовжують порушувати режим припинення вогню, використовуючи заборонену зброю.

Бойовики так званої «Донецької народної республіки» обстріляли позиції Збройних сил України з артилерії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Близько опівночі для обстрілів укріплень у районі Кам'янки та шахти Бутівка противник використав артилерію великого калібру, що вела вогонь із тимчасово окупованої території східніше Спартака та житлових кварталів Донецька», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, на донецькому напрямку бойовики також застосовували міномети поблизу Ленінського, Новгородського, Опитного та Авдіївки. А неподалік Луганського, Троїцького та Авдіївки ворог вів вогонь із кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

Бойовики на Донеччині продовжують отримувати зброю з РосіїБойовики у Харцизську та Свердловську отримали нову партію техніки, зброї та боєприпасів із Російської Федерації.

«На маріупольському напрямку напруженою була ситуація поблизу Мар’їнки та Красногорівки, де протягом доби ворог більше десяти разів вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП та мінометів, а по позиціях ЗС України, що в районі Талаківки, Павлополя та Славного – з гранатометів різних систем та БМП», – додали в штабі.

Окрім того, сепаратисти були активні й на луганському напрямку, де вони намагалися спровокувати українських військових, вівши неприцільний вогонь поруч із Новозванівкою та Богуславським.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: