У НАТО розглянуть можливість збільшення допомоги Україні

Читать на русском
НАТО розгляне можливість надання додаткової допомоги Україні та Грузії для підтримки стабільності на східному кордоні Альянсу.

НАТО розгляне можливість надання додаткової допомоги Україні та Грузії для підтримки стабільності на східному фланзі Альянсу.

Про це заявив генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Поширення стабільності є так само важливим у східних околицях Альянсу. Тому ми вивчимо можливість надання додаткової допомоги Україні та Грузії», – зазначив генсек НАТО.

За його словами, стабільність країн, які оточують Північноатлантичний альянс, сприяє безпеці самого НАТО. Також Столтенберг заявив, що стурбований ескалацією конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, раніше в Польщі розпочалися масові навчання країн-членів НАТО. В ході навчань західні сили проводять спільні операції з контрзаходів агресії Російської Федерації.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: