Бойовики підсилюють позиції біля Стаханова – Тимчук

Читать на русском
Народний депутат Дмитро Тимчук розповів про перекидання сил бойовиків і зміцнення їхніх позицій біля Стаханова.
Дмитро Тимчук

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук розповів про посилення проросійськими бойовиками своїх позицій.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 12 червняСитуація на сході країни станом на 12 червня 2016 року. Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню.

За його словами, в район Моспиного перекинутий командний пункт бойовиків. Колону з 4-х КШМ на базі «КАМАЗів» та 2 одиниць «Уралів» супроводжували 2 одиниці БТР-80А. До Дебальцевого прибули 2 залізничні платформи із затентованими гусеничними машинами. За попередніми даними – інженерна техніка.

Тимчук також зазначив, що бойовики активно підсилюють свої підрозділи на двох ділянках – на північний схід від Стаханова (по Бахмутськой трасі дві доби поспіль йде перекидання тентованими вантажівками живої сили та боєприпасів в напрямку Жолобка та Донецького), а також на ділянці від Гольмівського до Нижнього Лозового (сюди перекидається техніка та боєприпаси, які розвантажуються в Дебальцевому), також зафіксовано прибуття в район н. п. Нижнє Лозове підрозділів ГРУ ГШ ЗС РФ.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики самопроголошених республік із різної зброї обстрілювали опорні пункти Збройних сил України на донецькому напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: