Бойовики активно обстрілювали позиції ЗСУ на донецькому напрямку – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік із різної зброї обстрілювали опорні пункти ЗСУ на донецькому напрямку.

Бойовики самопроголошених республік із різної зброї обстрілювали опорні пункти Збройних сил України надонецькому напрямку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Після зменшення кількості обстрілів протягом дня з настанням сутінок і до опівночі ворог активізувався та вів вогонь по позиціях сил АТО. Зафіксовано 40 обстрілів з боку російських окупаційних військ, із них 27 – на донецькому, 12 – на маріупольському та 1 – на луганському напрямках», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, російські найманці на донецькому напрямку використовували міномети, БМП та зенітні установки.

«На донецькому напрямку пізно увечері під мінометним вогнем опинилися позиції Збройних сил України поблизу Авдіївки, Ленінського та Новгородського, а з озброєння БМП та зенітних установок ЗУ-23-2 супротивник обстріляв укріплення поблизу Троїцького, Новгородського та Луганського», – повідомляють військові.

Також сепаратисти застосовували проти української армії на маріупольському напрямку стрілецьку зброю, кулемети великого калібру та гранатомети. А на луганському напрямку був зафіксований лише один випадок порушення режиму припинення вогню – неприцільний вогонь із гранатомета неподалік Новозванівки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: