Парубій розповів, коли Україна перейде на стандарти НАТО

Читать на русском
Спікер парламенту підкреслив, що чим швидше відбудеться вступ України в НАТО, тим краще це буде для безпеки кожного з українських громадян.
Андрій Парубій

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій висловив переконання, що українська армія перейде на стандарти НАТО до 2020 року і стане однією з найпотужніших армій у всьому регіоні.

Про це він заявив в ефірі «5 каналу» увечері 11 червня, повідомляє «Слово і Діло».

«Я особисто впевнений, що українська армія стане однією з найбільш потужних армій у всьому регіоні», – заявив він.

Спікер парламенту підкреслив, що чим швидше відбудеться вступ України в НАТО, тим краще це буде для безпеки кожного з українських громадян.

«У нас є амбітні цілі до 2020 року вивести українську армію на стандарти НАТО», – поділився планами щодо подальшого розвитку ЗСУ Парубій.

За його словами, сьогодні українська армія абсолютно інша, ніж була на початку 2014 року.

«Армія, яка пройшла бойове хрещення, армія, яка змогла отримати досвід новітніх методик війни, які веде проти нас Путін, і в цьому напрямку співпраця з НАТО, проведення реформ для нас залишається стратегічним і важливим завданням», – зазначив Парубій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські солдати беруть участь в масштабних навчаннях НАТО на півдні Польщі.

Раніше начальник Генерального штабу Збройних сил України генерал армії Віктор Муженко заявив, що з наступного року армія відновить участь в чергуванні бойових тактичних груп (БТГ) Європейського Союзу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: