Терористи завдали артилерійського удару по житлових кварталах Торецька

Читать на русском
Жителі прифронтового Торецька сьогодні вночі прокинулися від потужного обстрілу з артилерійських установок.

Бойовики самопроголошеної «ДНР» у ніч проти суботи обстріляли з артилерійських установок житловий сектор міста Торецьк (колишній Дзержинськ), що в Донецькій області.

Внаслідок обстрілу пошкоджено 7 приватних житлових будинків на трьох вулицях, ніхто з людей не постраждав, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Зокрема, в обласному управлінні поліції агентству розказали, що, за попередніми даними, вогонь вівся з артилерійських установок калібром 152 мм. Обстріл відбувався в проміжку між 00:10 та 00:30 11 червня.

Місцеві поліцейські обійшли постраждалий район і виявили пошкодження будинків на вулицях Артема, Толбухіна та Північній.

Бойовики використовують дахи будинків Донецька для обстрілу ВСУ – ОБСЄОзброєні люди в Донецьку використовують дахи житлових будинків як майданчики для обстрілів позицій ВСУ.

«Особовий склад Торецького відділення поліції було піднято по тривозі для надання допомоги жителям і розбору завалів. Вночі співробітники поліції об’їхали пошкоджені снарядами будинки. На щастя, загиблих і поранених немає. В одному з будинків штукатуркою присипало двох дітей, після огляду тілесних поранень у них не виявлено», – зазначив начальник ГУНП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

За фактом обстрілу відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: