Готуй сани влітку: Кличко обіцяє Києву снігоприбиральні машини з Німеччини

Читать на русском
Німеччина пожертвує Києву ще півтора десятки одиниць снігоприбиральної техніки, пообіцяв столичний міський голова.
Віталій Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко анонсував надання Німеччиною 15 одиниць снігоприбиральної техніки для столиці.

Про це він заявив за результатами зустрічі з держсекретарем Міністерства транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини Райнером Бомбою, інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу столичного мера.

«Київ отримає ще 15 одиниць снігоприбиральної техніки від Федерального міністерства транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини», – зазначається в повідомленні.

У Кличка розповіли, як боротимуться із заторами в КиєвіЗаступник Кличка заявив, що головним інструментом у боротьбі зі столичними заторами є правильна організація паркування.

Як наголосив німецький фахівець, йдеться про вживану техніку, що перебуває в хорошому стані. «Я вже вчетверте в Києві за останній рік. Кожного разу, коли ми приїжджаємо сюди, бачимо зміни. Тому я вважаю, що ви йдете правильним шляхом», – зазначив на зустрічі з Кличком Бомба.

Також мер Києва та німецький фахівець обговорили можливість залучення експертів із ФРН для розвантаження транспортних артерій міста, зокрема побудови нових розв’язок, тунелів та кільцевої дороги.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко пообіцяв, що вже за кілька років місто відмовиться від маршруток.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: