НАЗК затвердило форму звіту для політичних партій

Читать на русском
НАЗК затвердило форму звіту для політичних партій про майно, доходи, витрати та фінансові зобов’язання.

Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило форму звіту для політичних партій про майно, доходи, витрати та фінансові зобов'язання.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«В Національному агентстві з питань запобігання корупції затвердили форму звіту політичних партій про майно, доходи, витрати та зобов'язання фінансового характеру. Відповідно до процедури цей документ буде передано на реєстрацію до Міністерства юстиції України», – йдеться в повідомленні.

За словами представників прес-служби, згідно із законом, з цього року кожна політична партія зобов'язана щоквартально подавати до НАЗК у паперовій та електронній формі власний звіт про майно, доходи, витрати та зобов'язання фінансового характеру.

Голова НАЗК розповіла, коли в Україні запрацює е-декларуванняГолова НАЗК Наталія Корчак анонсувала запуск в Україні електронного декларування з 15 серпня.

«Аналіз звіту політичної партії, підготовка та затвердження висновку здійснюються НАЗК протягом двох місяців. Потім ця інформація оприлюднюється на офіційному веб-сайті Агентства не пізніше ніж на 5-й день із моменту затвердження висновку», – повідомляють в Агентстві.

Нагадаємо, раніше в НАЗК повідомляли, що в липні відбудеться офіційний запуск роботи відомства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: