Омелян розповів, скільки зароблятиме Бальчун

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів про те, яка фіксована ставка заробітної плати прописана в контракті нового керівника Укрзалізниці.
Войцех Бальчун і Володимир Омелян

Новий директор «Укрзалізниці» Войцех Бальчун отримуватиме фіксовану заробітну плату в розмірі 463 тис. грн.

Як повідомив сьогодні міністр інфраструктури України Володимир Омелян, саме така сума прописана в його контракті з українським урядом, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Також, за домовленістю з Кабміном, директор «УЗ» після завершення певного терміну отримуватиме заохочення у вигляді бонусів за стовідсотково виконані завдання.

«Укрзалізниця» перейшла на ProZorroМіністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив про початок роботи Укрзалізниці через систему електронних закупівель ProZorro.

«З Бальчуном ми прийшли до формули, що він буде отримувати фіксовану зарплату 463 тис. грн на місяць. А після того, як уряд затвердить певні показники ефективності, йому будуть нараховуватися бонуси в разі стовідсоткового виконання цих показників», – повідомив Омелян.

Нагадаємо, 20 травня глава уряду Володимир Гройсман озвучив заробітну плату керівника «Укргазвидобування» – близько 1 млн грн. Тоді ж він пообіцяв, що й зарплата топ-менеджменту «Укрзалізниці» також буде оприлюднена після підписання контракту з ним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: